top of page

Aldersgrupper

Gruppens medlemmer er indelt i en række enheder afhængigt af, hvilken klasse de går i. Aldersgruppe og mødetidspunkt for de enkelte enheder er givet herunder, samt kontaktinformation til enhedslederen. Tryk på enhedsnavnet og læs mere om enheden.
Familiespejd
Bæver
Ulvene
Junior
Trop
Senior
Klan
Bæverne
0. - 1. klasse

 
Juniorne
4. - 5. klasse

 
Seniorne
9. klasse - 17 år

 
Familiespejderne
3 år - skolestart

 
Ulvene
2. - 3. klasse

 
Troppen
6. - 8. klasse

 
Roverne
Klan Mammut

18 år og opefter

 
DSC_9736.jpg

Familiespejderne

Familiespejd
Familiespejd

Alder: 3 år - skolestart
Mødedag: Søndage i ulige uger kl. 10:00 - 12:00

Hos familiespejderne er tanken at børnene og familierne får en blød forsmag på hvad det vil sige at være spejder.
 
Vi hygger, udforsker og leger i fællesskab og deltager med hele familien i aktiviteterne. Hver sæson har et nyt tema. Det kan være Leg og sjov med sanserne, indianerne eller mad over bål. Alle aktiviteter foregår i et tempo hvor selv de helt små kan være med. En af de bedste aktiviteter er at lave bål og snobrød eller pandebrød.

Kontakt:
Familiespejdleder@3lyngby.dk
Anker - Familiespejder
Bæver

Alder: 0. - 1. klasse
Mødedag: Onsdag kl. 17:30 - 19:00

Bæver

Bæverne

Hos bæverne laver vi en masse sjov for og med børnene. I bæverenheden lægger vi stor vægt på det at være en god ven og lærer hvordan vi kan hjælpe hinanden.
 
Det skal være sjovt at gå til spejder, så alt hvad vi lærer, gør vi gennem leg. Ved de ugentlige spejdermøder er vores aktiviteter udviklet til at styrke børnene gennem fysisk aktivitet, tænkeopgaver og samarbejde i børnehøjde.


Kontakt:
Baeverleder@3lyngby.dk
43397698_2454538024561390_73151104823297
Anker - Bæver
IMG_20181006_132500.jpg

Ulvene*

Ulvene

Alder: 2. - 3. klasse
Mødedag: Tirsdag kl. 17:30 - 19:00

Ulvene
Som ulveunge og spejder laver vi en masse sjove aktiviteter hver uge. Vi er ude i alt slags vejr hvor vi tager knivbevis, snitter, laver bål, pionerer med rafer og tager en masse andre spændende mærker til uniformen.

Ingen er gode til alt, men alle er gode til noget, og som ulveunge skal vi lære at bruge hinandens styrker og hjælpe hinanden gennem forskellige udfordringer.


Kontakt:
Ulveleder@3lyngby.dk

*DER ER DESVÆRRE VENTELISTE HOS ULVENE
Anker - Ulv
Junior

Alder: 4. - 5. klasse
Mødedag: Mandag kl. 18:30 - 20:30

Junior

Juniorne

Hos juniorspejderne har vi et motto der siger, at du kan meget mere end du selv tror, og mindst dobbelt så meget som din mor og far tror.

Hos juniorspejderne udvikler vi praktiske og menneskelige færdigheder som kan bruges både på lejre og ude "i virkeligheden". Og vi ved at den bedste måde at lære på, er mens man har det sjovt. 

Juniorspejderne har ansvaret for deres egne ting, for deres egen opførsel og for hinanden. Hos juniorspejderne foregår de fleste aktiviteter i patruljer, for på den måde lærer spejderne, at selv store udfordringer er til at klare,når bare man hjælpes ad.

Kontakt 

Juniorleder@3lyngby.dk
 
IMG_20160730_194258.jpg
Anker - Junior
IMG_20130718_093409.jpg

Troppen

Trop

Alder: 6. - 8. klasse
Mødedag: Onsdag kl. 19:00 - 21:00

Trop
Spejderarbejdet skal frem for alt være sjovt, og de færdigheder, vi øver, skal give mening. Vi tror på at et godt og forpligtede fællesskab skaber rammerne for at spejderne udvikler sig, men frem for alt, at det giver mening for den enkelte spejder, og at han/hun føler, at de er en del af noget større.

Ved troppen forventer vi noget af vores spejdere, fordi vi ved at de kan mere end de selv tror, og vi hjælper dem til at udvikle deres kompetencer.


Kontakt:
Tropleder@3lyngby.dk
Anker - Trop
Senior

Alder: 9. klasse - 17 år
Mødedag: Hver anden onsdag kl. 19:00 - 21:00

Senior

Seniorne

Hos seniorspejderne er det primært spejderne der bestemmer hvad vi skal lave. Alle er med til både at planlægge og afholde møder for hinanden. Vi efterprøver og rykker grænser, springer ud i ekstreme udfordringer og tager chancer, for på den måde at lære os selv og hinanden bedre at kende. Hyggen har vi dog ikke lagt væk; der bliver både bagt kage og drukket kaffe.

Vi arbejder hos seniorspejderne med udvikling af eksisterende kompetencer, ikke kun spejderrelaterede, men også dagligdags- og menneskelige kompetencer. Et af vores store fokuspunkter er ansvar og medansvar for sig selv og hinanden.

Kontakt
Seniorleder@3lyngby.dk
810_1897.jpg
Anker - Senior
810_1753.jpg

Roverne
Klan Mammut

Klan
Klan

Alder: 18 år og opefter
Mødedag: Den 3. torsdag i hver måned, 19:00 - 22:00

I 3. Lyngby har vi en roverklan, der hedder Klan Mammut. Her bestemmer og planlægger vi selv alle vores aktiviteter. Det betyder at klanens medlemmer selv har stor indflydelse på årets program. Sædvanligvis indeholder programmet både tunge spejderfærdigheder, kulturelle og sociale arrangementer, vandreture, weekendture og en helt masse sjov og ballade.

Så kom og vær med, så kan du også være med til at bestemme hvor sjovt vi skal have det.

Kontakt 
Klanleder_mammut@3lyngby.dk
Anker - Klan
bottom of page