Aldersgrupper

Gruppens medlemmer er indelt i en række enheder afhængigt af, hvilken klasse de går i. Aldersgruppe og mødetidspunkt for de enkelte enheder er givet herunder, samt kontaktinformation til enhedslederen. Tryk på enhedsnavnet og læs mere om enheden.
Familiespejd
Bæver
Ulvene
Junior
Trop
Senior
Klan
Bæver
0. - 1. klasse
 
Juniortroppen
4. - 5. klasse
 
Seniortroppen
9. klasse - 17 år
 
Familiespejder
3 år - 0'te klasse
 
Ulveflokken
2. - 3. klasse
 
Spejdertroppen
6. - 9. klasse
 
Rover
18 år og opefter
 
DSC_9736.jpg

Familiespejder

Familiespejd

Alder: 3 år - 0. klasse
Mødedag: Søndage i ulige uger, kl. 10-12

Familiespejd
Hos familiespejderne er tanken at børnene og familierne får en blød forsmag på hvad det vil sige at være spejder.
 
Vi hygger, udforsker og leger i fællesskab og deltager med hele familien i aktiviteterne. Hver sæson har et nyt tema. Det kan være Leg og sjov med sanserne, indianerne eller mad over bål. Alle aktiviteter foregår i et tempo hvor selv de helt små kan være med. En af de bedste aktiviteter er at lave bål og snobrød eller pandebrød.
 
Bæver

Alder: 0. - 1. klasse
Mødedag: Onsdag, 17:30 - 19:00

Bæver

Bæverne

Hos bæverne laver vi en masse sjov for og med børnene. I bæverenheden lægger vi stor vægt på det at være en god ven og lærer hvordan vi kan hjælpe hinanden.
 
Det skal være sjovt at gå til spejder, så alt hvad vi lærer, gør vi gennem leg. Ved de ugentlige spejdermøder er vores aktiviteter udviklet til at styrke børnene gennem fysisk aktivitet, tænkeopgaver og samarbejde i børnehøjde.
43397698_2454538024561390_73151104823297
 
IMG_20181006_132500.jpg

Ulveflokken

Ulvene

Alder: 2. - 3. klasse
Mødedag: Tirsdag, 17:30 - 19:00

Ulvene
Som ulveunge og spejder laver vi en masse sjove aktiviteter hver uge. Vi er ude i alt slags vejr hvor vi tager knivbevis, snitter, laver bål, pionerer med rafer og tager en masse andre spændende mærker til uniformen.

Ingen er gode til alt, men alle er gode til noget, og som ulveunge skal vi lære at bruge hinandens styrker og hjælpe hinanden gennem forskellige udfordringer.
 
Junior

Alder: 4. - 5. klasse
Mødedag: Mandag, 18:30 - 20:30

Junior

Juniortroppen

Hos juniorspejderne har vi et motto der siger, at du kan meget mere end du selv tror, og mindst dobbelt så meget som din mor og far tror.

Hos juniorspejderne udvikler vi praktiske og menneskelige færdigheder som kan bruges både på lejre og ude "i virkeligheden". Og vi ved at den bedste måde at lære på, er mens man har det sjovt. 

Juniorspejderne har ansvaret for deres egne ting, for deres egen opførsel og for hinanden. Hos juniorspejderne foregår de fleste aktiviteter i patruljer, for på den måde lærer spejderne, at selv store udfordringer er til at klare,når bare man hjælpes ad.

 
IMG_20160730_194258.jpg
 
IMG_20130718_093409.jpg

Spejdertroppen

Trop

Alder: 6. - 9. klasse
Mødedag: Onsdag, 19:00 - 21:00

Trop
Spejderarbejdet skal frem for alt være sjovt, og de færdigheder, vi øver, skal give mening. Vi tror på at et godt og forpligtede fællesskab skaber rammerne for at spejderne udvikler sig, men frem for alt, at det giver mening for den enkelte spejder, og at han/hun føler, at de er en del af noget større.

Ved troppen forventer vi noget af vores spejdere, fordi vi ved at de kan mere end de selv tror, og vi hjælper dem til at udvikle deres kompetencer.
 
Senior

Alder: 9. klasse - 17 år
Mødedag: Hver anden søndag, 19:00 - 21:00

Senior

Seniortroppen

Hos seniorspejderne er det primært spejderne der bestemmer hvad vi skal lave. Alle er med til både at planlægge og afholde møder for hinanden. Vi efterprøver og rykker grænser, springer ud i ekstreme udfordringer og tager chancer, for på den måde at lære os selv og hinanden bedre at kende. Hyggen har vi dog ikke lagt væk; der bliver både bagt kage og drukket kaffe.

Vi arbejder hos seniorspejderne med udvikling af eksisterende kompetencer, ikke kun spejderrelaterede, men også dagligdags- og menneskelige kompetencer. Et af vores store fokuspunkter er ansvar og medansvar for sig selv og hinanden.
810_1897.jpg
 
810_1753.jpg

Rover

Klan

Alder: 18 år og opefter
Mødedag: Den 3. torsdag i hver måned, 19:00 - 22:00

Klan
I 3. Lyngby har vi en roverklan, der hedder Klan Mammut. Her bestemmer og planlægger vi selv alle vores aktiviteter. Det betyder at klanens medlemmer selv har stor indflydelse på årets program. Sædvanligvis indeholder programmet både tunge spejderfærdigheder, kulturelle og sociale arrangementer, vandreture, weekendture og en helt masse sjov og ballade.

Så kom og vær med, så kan du også være med til at bestemme hvor sjovt vi skal have det.