top of page
IMG_20190224_093452.jpg

Vil du prøve at være spejder?

Hvis man gerne vil se, hvad det vil sige at være spejder, er man altid velkommen til bare at dukke op til et møde. Så kan du prøve det, og se om det er noget for dig.
Under "Aldersgrupper" kan du se hvornår der er møde for spejdere på din alder, og finde kontaktinformation på lederne.
 
De fleste møder foregår i vores spejderhus "Isflagen", som ligger på Christian X's Allé 106A. Nogen gange er møderne dog flyttet et andet sted hen, så for ikke at møde forgæves op kan det være en god ide at kontakte lederne.
Prøv spejder

Hvad vil det sige at være spejder?

Som spejder vil du sammen med andre på din alder lære om naturen, samarbejde og fællesskab. Vi lærer ved at afprøve tingene selv (learning by doing) og gennem leg.
Enhederne har typisk møde én gang om ugen i 1.5 - 2 timer, og så én til to weekendture per halvår. Endelig er der selvfølgelig en sommerlejr som varer en halv til en hel uge, afhængig af alder.
Du kan læse mere om hvad der fokuseres på for de enkelte aldersgrupper her.
810_1774.jpg
Om at være spejder
810_1724.jpg

Vil du meldes ind i
3. Lyngby Gruppe?

Vi har altid plads til flere;
både børn og voksne i alle aldre.
Når du har været på besøg et par gange, så vil vi meget gerne have dig meldt ind i gruppen. Det foregår online, via nedenstående link.
I forbindelse med indmeldelsen skal du vælge den enhed, som du vil meldes ind i. Det fremgår af mulighederne hvilke alders-/klassetrin, som er i hver enhed.
Husk at læse vores forventninger til dig som spejder og jer som forældre, men se også hvad I kan forvente af os (læs forventninger her).
Pris: 327 kr. pr. kvartal (forudbetalt).
Indmeldelse - klik her*
(Der er i øjeblikket venteliste hos Ulvene)
*Ved indmeldelse, acceptere du også vores udmeldelsesvilkår (læs om vilkår her).
Du modtager en bekræftelse fra os, når vi har behandlet din indmeldelse.
Indmeldelse
bottom of page