top of page

Hvad kan du forvente af os?

Vi laver meningsfulde aktiviteter

Spejder er natur, fantasi, kreativitet, og fællesskab... men det er ikke (kun) for sjov. Vi vil gerne være med til at udvikle børn og unge: Give dem mod på nye udfordringer, til at tage ansvar, og til at bidrage til samfundet.

Vi har fokus på den enkelte

Spejder er et fælleskab, hvor der er plads til alle. Hvis du har spørgsmål, udfordringer, bekymringer eller særlige hensyn, så tag fat i din leder, og så vil vi altid gøre vores bedste for at finde en god løsning.

Hvad forventer vi af dig som spejder?

Spejder foregår i naturen

Vi er (næsten) altid udendørs; også når det er dårligt vejr. Det er sjovere at være udenfor, når man er mæt, tør og varm. Du skal derfor altid dukke op til spejder i tøj, der passer til vejret. Hvis du er i tvivl, om hvad der kræves, så tag en snak med din leder.

 

Spejder er fællesskab

Det er vigtigt, at du bestræber dig på at dukke op til alle møder og ture, så vi sammen kan skabe et meningsfuldt fællesskab. Hvis du ikke kan være med en dag, så forventer vi, at du melder afbud.

Du er en vigtig brik

I det meningsfulde fællesskab er du vigtig. De andre spejdere er afhængige af dig, da spejdere lærer sammen, arbejder sammen og holder sammen. Derfor forventer de andre spejdere også din deltagelse i møder og ture, da vi på den måde sammen kan skabe de bedste betingelser for gode oplevelser.

Hvad forventer vi af jer som forældre?

Spejdernes ambassadør

For forældre til spejdere, så forventer vi, at I er vores ambassadører, der hjælper med at få spejderne frem til mødet/turen, og at I prioriterer at få lagt spejder ind i kalenderen. Når først de kommer ind af vores dør, så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at give dem læring og gode oplevelser.

Forpligtende fællesskab

I som forældre bliver sammen med jeres børn også en del af et stort fællesskab. Da gruppen kun består af frivillige ulønnede ledere, så er spejder et fællesskab som forpligter. Derfor er det vigtigt, at vi sammen støtter op og hjælper hinanden.

I som forældre (mindst 1 pr. familie) forventes at:

  • Deltage i de arrangementer, som I bliver inviteret til.

    • fx loppemarked og arbejdsdage i vores hytter.​

  • Deltage i generalforsamlingen og til forældremøder.

  • Tilbyde hjælp lederne hjælp (især hvis der forespørges).

    • fx bage kage, kørsel, køkkentante på ture​

  • Sikre (bestræbe) spejderens deltagelse i alle gruppens arrangementer.

bottom of page