top of page

Hvad kan du forvente af os?

Vi laver meningsfulde aktiviteter

Spejder er natur, fantasi, kreativitet, og fællesskab... men det er ikke (kun) for sjov. Vi vil gerne være med til at udvikle børn og unge: Give dem mod på nye udfordringer, til at tage ansvar, og til at bidrage til samfundet.

Vi har fokus på den enkelte

Spejder er et fælleskab, hvor der er plads til alle. Hvis du har spørgsmål, udfordringer, bekymringer, eller særlige hensyn, så tag fat i din leder og så vil vi altid gøre vores bedste for at finde en god løsning.

Hvad forventer vi af dig?

Spejder foregår i naturen

Vi er (næsten) altid ude; også når det er dårligt vejr. Det er sjovere at være udenfor når man er mæt, tør og varm. Du skal derfor altid dukke op til spejder i tøj der passer til vejret. Hvis du er i tvivl om hvad der kræves, så tag en snak med din leder.

 

Spejder er fællesskab

Det er vigtigt at du så vidt muligt dukker op til alle møder og ture for at få skabt et meningsfyldt fællesskab. Hvis du ikke kan være med en dag, så forventer vi at du melder afbud. For forældre til spejdere, så forventer vi at I er vores ambassadører der hjælper med at få spejderne frem til mødet/turen, og at I prioriterer at få spejder lagt ind i kalenderen. Når først de kommer ind af vores dør, så skal vi nok gøre alt hvad vi kan for at gøre det til en god oplevelse.

bottom of page